cancel
Senin, 03 Agustus 2020

Lirik Lagu Banyu Moto, Nella Kharisma feat Dory Harsa

Simak lirik lagu Banyu Moto dari Nella Kharisma feat Dory Harsa!

Linda Rahmadanti | Irma Joanita
cloud_download Baca offline
Nella Kharisma dan Dory Harsa. (YouTube/Nella Kharisma Official)
Nella Kharisma dan Dory Harsa. (YouTube/Nella Kharisma Official)

Matamata.com - Chemistry Nella Kharisma dan Dory Harsa yang kuat membuat keduanya merilis karya lagu berjudul Banyu Moto.

Lagu yang satu ini dirilis pada hari Rabu (10/6) lalu dan sudah ditonton oleh 2 juta orang.

Lagu Banyu Moto bahkan menduduki trending Youtube nomer satu loh.

Matamata.com pun telah merangkumkan lirik lagu Banyu Moto yang dinyanyikan Nella Kharisma feat Dory Harsa di bawah ini :


Nella Kharisma dan Dory Harsa. (YouTube/Nella Kharisma Official)
Nella Kharisma dan Dory Harsa. (YouTube/Nella Kharisma Official)

Lirik lagu Banyu Moto, Nella Kharisma feat Dory Harsa

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Bikin baper banget ya lirik lagu Banyu Moto dari Nella Kharisma feat Dory Harsa?

Terkait

Load more